Een moeilijke match wegens stormwind

De eerste helft was het wegens de harde windstoten zoeken naar de juiste manier van spelen, soms te harde passing soms ging de bal de verkeerde richting uit of te ver,kortom voor een voetballende ploeg zeer moeilijk.De bezoekers waren iets meer aanvallend doch hun lange ballen gingen meestal verloren en Adegem had evenveel problemen zodat er geen enkel kans voor beide ploegen kon worden genoteerd. Ruststand dus 0-0.

De 2de helft zagen we een beter Adegem, toch het eerste half uur,zo was er in de 55ste min. een mooie kopbal van Arthur Delheye welke door de doelman gepakt werd. Een paar minuten later bij een schot van Arne De Smet redde de doelman terug. De bezoekers waren nog niet over hun helft kunnen komen doch bij een eerste aanval moest onze doelman Jarl een schot van Van Aken pakken. Adegem bleef wel aanvallen maar raakte bijna niet in de 16 door het stug verdedigen van Kruibeke. In de 85ste min. bij een hoekschop kwam de bal bij Joshua Van Der Jeught maar zijn poging ,van dichtbij, werd op miraculeuze wijze nog op de lijn gered door verdediger Larchanché. De weinige tegenaanvallen van de bezoekers zorgden bijna voor winst maar het schot van Van Aken werd gered door onze doelman Hautekeete. De zo dringende en verwachte 3 punten gingen verloren deels door de weersomstandigheden en door pech. Na het vrije weekend gaan we dan op bezoek bij Appelterre op zondag 1 Maart om 15.00u.

Beloften Adegem – Belzele 4-2

Onze beloften speelden een van hun betere matchen want na 8 minuten poeierde Tibo een vrijschop tegen de netten. 1-0. Op het kwartier konden de bezoekers gelijk maken met een kopbal van Ryah . 1-1. Op het einde van de eerste helft had onze doelman pech toen hij uitgleed op het natte veld en de bezoekers de 1-2 konden scoren. De 2de helft was pas gestart of Sander kon de gelijkmaker scoren 2-2 en 10 minuten later kon Sander doorstomen en de 3-2 scoren,dat zag er dus wel goed uit. Zaak was nu om deze voorsprong te behouden en daar slaagden onze jongens wel in. Kort voor affluiten kreeg Adegem nog een strafschop welke werd omgezet door Gaëtan 4-2 en de buit was binnen. Even rusten nu en dan op vrijdag 28/02 spelen we thuis tegen Ursel om 20.00u.